Fulfillment

Muvi Express preia întregul lanț logistic - de la depozitarea mărfurilor până la expedierea produsului către client. Astfel, se reduc timpii de livrare, iar costurile operaționale scad, căci serviciile de fulfillment sunt mai accesibile decât administrarea unui depozit proriu. Drept rezultat, clienții se pot focusa pe dezvoltarea business-ului propriu.

Depozitare

Recepționăm stocul tău de marfă și îl depozităm ordonat și în siguranță în rețeaua noastră de hale. Primești acces în timp real la datele privind stocul depozitat la noi, având la dispoziție toată informația ce ține de rezultatul recepției, eventuale neconformități cantitative sau calitative constatate precum și documentele de recepție. Fiecare produs sau stoc va primi un cod în baza căruia va putea fi vizualizat statutul în care se află.

Ambalare

Din momentul în care produsele tale sunt cumpărate de pe magazinul tău online iar comanda este confirmată, acestea sunt automat selectate și ambalate de personal specializat. În funcție de necesități, se recurge la înfolierea produselor sau a paleților. Totodată, este pregătită documentația pentru livrare și actele necesare serviciului de curierat rapid.

Livrare

Odată confirmată și ambalată, comanda ce a părăsit depozitul este scanată și emisă curierului. Astfel, tu și clientul cunoașteți care este statutul acesteia în timp real, iar având confirmarea la primire, afli exact când a ajuns produsul la client.