Despre Muvi Express

Ne propunem să schimbăm fața curieratului în Republica Moldova. Abordăm diferit un proces de livrare - ne focusăm pe soluții inovative și eficiente. Folosim intens tehnologiile. Mai mult, ne identificăm mai mult ca o companie IT în domeniul logisticii, decât un simplu serviciu de curierat. Iar în cele de urmă, ne propunem să exportăm soluții IT logistice pe alte piețe.

Muvi Express a fost fondată în 2019 grației investiției Neogen Capital.

CURIERII RESPONSABILI

Noi știm cât de importantă este fiecare livrare. Din acest motiv, dezvoltăm instrumente și mecanisme pentru îmbunătățirea constantă a serviciului nostru curierat.
Ne propunem nu doar să fim compania cu cele mai multe livrări, dar să fim un partener de dezvoltare pentru clienții noștri.
Suplimentar, ne implicăm în proiecte de responsabilitate socială.

ACOPERIRE 100%

Din prima zi a activității noastre, ne-am dorit să oferim un serviciu complet. Astfel, livrăm în 24h în toate localitățile Republicii Moldova. Parcul auto al Muvi Express este format din dubițe având capacitate de transport de la 500kg la 3.5t. Echipa de livrare este formată din curieri instruiți și cu experiență.

ISTORIC

2021 - Compania și-a extins portofolio de servicii: Livrări Internațioanle, Fulfillment. Suplimentar, Muvi Express și-a consolidat pozițiile din piață. Numărul angajaților a depășit 70 de persoane;

2020 - Anul 2020 a fost unul de dezvoltare accelerată. Echipa noastră s-a mărit la peste 60 de persoane, aproape 50 dintre ei reprezentând curieri. Dacă ne referim la segmentul de livrări naționale și locale în Chișinău, Muvi Express a devenit liderul pieței de curierat din Moldova în Moldova;

2019 - Muvi Express a apărut și în scurt timp a lansat serviciile de Curierat în fiecare localitate a Republicii Moldova. Am investit în instruirea echipei de curieri. Zilnic, peste 25 de curieri au asigurat livrări sigure și la timp.